Cursusweek Yoga

In samenwerking met Patty ter Haak, een enthousiaste en ervaren docente, organiseren we Yogaweken op Le Douvet. De yogasessies zijn een mengeling van Hatha Yoga, Yin Yoga, Chakra Yoga en Yoga Nidra. Alle sessies zijn geschikt voor beginners en meer gevorderden. Ook als je nog nooit yoga hebt gedaan, kun je meteen mee doen. Soms is de yoga dynamisch en activerend, soms zacht en rustgevend. Voor matjes, kussentjes en dekentjes wordt gezorgd.

We doen:

– Yoga houdingen (asana’s), om de houding te verbeteren, soepeler en sterker te worden.

– Ademoefeningen (pranayama), om het immuunsysteem te versterken en stress los te laten

– Ontspanningsoefeningen, om stress los te laten en nieuwe energie op te doen

– Meditatie, om je geest tot rust te brengen en je bewustzijn te trainen.

Je kunt ook een massage ondergaan. Massage spreekt je natuurlijk, zelfhelend vermogen aan. Het geeft je rust en is een weldaad voor lichaam en geest. Je kunt kiezen voor een Yogamassage (gebaseerd op Yin Yoga) of een Aromatouch massage. Massages zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Deze Yoga week betreft een geheel verzorgde cursusweek op basis van volpension, cursus (13 yogasessies) gebruik van matjes en kussentjes, 7 overnachtingen, 7 x ontbijt, 6 x lunch, 7 x diner, thee, koffie, versnaperingen, inclusief toeristenbelasting.

€ 480,- p.p. Camping (in eigen tent of caravan)
€ 580,- p.p. Gite of Logeerzolder
€ 605,- p.p. Chambre d’Hôte (tweepersoonskamer met eigen sanitair, (prijs op basis van 2 personen) )

Exclusief: Heen en terugreis, massages, eventuele excursies gedurende de week

Le Douvet beschikt over 2 tweepersoonskamers, een met eigen sanitair (Chambre d’hôte) de andere in de Gîte met gedeeld sanitair. Bij bezetting van deze tweepersoonskamers door 1 persoon vragen wij een eenpersoons-toeslag van € 100,-.

Niet deelnemende partners zijn ook van harte welkom en krijgen korting op hier boven vermelde prijzen. Er is genoeg te doen in de omgeving van Le Douvet. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, mountainbiken, vissen, golfen of kastelen, oude stadjes en markten bezoeken. In overleg kunnen we wandel, fiets en golfexcursies organiseren in de cursusweek.

Minimaal aantal deelnemers 5 en maximaal 10 personen. Bij inschrijving van minder dan 5 cursisten twee maanden voor aanvang van de cursus, behouden we ons het recht voor de cursusweek te annuleren. Er zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing welke op aanvraag worden toegestuurd.

Voor aanvullende vragen en/of voorwaarden kun je ook contact opnemen met Patty ter Haak tel: 00 31 6 42 29 45 45 of e-mail: pattyterhaak@hetnet.nl of een kijkje nemen op www.silverdaleyoga.nl

Interesse in een Yoga cursus op Le Douvet? Meld je dan nu aan!

Hier vind je een globaal overzicht van het weekprogramma. In overleg met de deelnemers en afhankelijk van het weer kunnen er aanpassingen worden gedaan.

Zaterdag aankomst vanaf 16:00 op Le Douvet. Kennismaking met alle deelnemers, Patty, Joop en Cathelijne tijdens het welkomstdiner zaterdagavond.

Dagindeling: 

’s Morgens van 7.30 tot 9.00 Yogasessie. Ontbijt om 9.15 uur. Na het ontbijt is de daginvulling vrij. Zo kan er een bezoek worden gebracht aan een brocante, een gezellige streekmarkt met picknick, een bezoek aan een kasteel of museum, een wandeling vanuit de boerderij of gewoon lekker luieren of lezen op de boerderij. Patty verzorgt op verzoek ook massages. Verwen jezelf en reserveer een of meerdere massage sessies vanaf zondag 30 augustus. ’s Middags om 17.00 is er weer Yoga- of meditatie sessie, gevolgd door het gezamenlijk diner om 19.30. De lunch verzorgen we vanaf 12.30 en kan op verzoek ook worden meegenomen als lunchpakket. 

Alle activiteiten zijn vrijblijvend en niet verplicht. Eventuele kosten voor bovengenoemde activiteiten en massage sessies zijn niet in de prijs inbegrepen. Afhankelijk van het weer zullen we deze week ook een picknick bij het meer en/of de streekmarkt in Piegut organiseren. Een pizza avond en een kampvuur staan ook op het programma.

Zaterdagochtend is de laatste Yogasessie en is deze Yogaweek na het ontbijt ten einde.