Gîte La Sirène

Deze sfeervolle gîte is gerenoveerd met ecologische materialen en heeft een eigen terras en tuin met uitzicht over onze weide met ezels en ponies. Omringd door het coulissenlandschap van de Charente Limousin. Op de begane grond is een open keuken met eettafel en een zithoek. Het sanitair is ook beneden.

Boven zijn er 6 slaapplaatsen. Een tweepersoonsbed en 3 enkele bedden, die kunnen worden afgescheiden van elkaar door een lichtdicht gordijn. Er is een extra uitschuifbaar bed, zodat er maximaal 6 personen kunnen slapen. Er is ook een wastafel op deze verdieping.

Deze gîte biedt veel (buiten)ruimte en privacy.

Prijs laagseizoen voor 2 personen € 60,- per nacht, minimaal 2 nachten. Vanaf € 385,- per week.

Prijs hoogseizoen voor 2 personen € 70,- per nacht, minimaal 2 nachten. Vanaf € 485,- per week (van zondag tot zondag). Verhuur is inclusief beddengoed en keukenlinnen, maar exclusief handdoekken. Deze zijn te huur voor € 5 per set van 2 handdoeken.

Hond mee in overleg € 1,50 per nacht. Honden mogen niet alleen gelaten worden in de accommodatie.

Op verzoek, ten minste een dag van te voren, serveren wij een boerenontbijt op het terras of in onze woonkeuken, voor € 7,50 p.p. 

Alle Nederlandse schoolvakanties, met uitzondering van de voorjaarsvakantie, vallen onder het Hoogseizoen.

Voor deze accommodatie geldt een extra toeristenbelasting van € 0,60 per persoon per nacht (boven de 18 jaar). Deze belasting zal aan het einde van elk verblijf worden afgerekend.

 

Reserverings aanvraag La Sirène

Deze gîte is het hele jaar door beschikbaar. In de zomermaanden alleen vanaf de zaterdag tot zaterdag, buiten het hoogseizoen kan het al vanaf 2 nachten.