Gîte voor max. 6 personen: La Sirène

Deze sfeervolle Eco-gîte heeft een eigen terras en tuin met uitzicht over onze weide met geiten en ponies. Omringd door het coulissenlandschap van de Charente. Op de begane grond is een open keuken met eettafel, een zithoek en een houtkachel. Het sanitair, de wc, douche en wastafel, is ook beneden.

Boven zijn er 6 slaapplaatsen. Een tweepersoonsbed en 3 enkele bedden, die kunnen worden afgescheiden van elkaar door een lichtdicht gordijn. Er is een extra uitschuifbaar bed, zodat er maximaal 6 personen kunnen slapen. Er is ook een wastafel.

Deze gîte biedt veel (buiten)ruimte en privacy.

Dagprijs laagseizoen voor 2 personen vanaf € 55,- per nacht, minimaal 2 nachten en € 350,- per week.

Weekprijs hoogseizoen voor 2 personen vanaf € 450,- per week (van zaterdag tot zaterdag).

Hond mee in overleg € 3,- per nacht. Honden mogen niet alleen gelaten worden in de accommodatie.

Voor deze accommodatie geldt een extra toeristenbelasting van € 0,60 per persoon per nacht (boven de 18 jaar). Deze belasting zal aan het einde van elk verblijf worden afgerekend.

Op verzoek serveren wij een boerenontbijt op het terras of in onze woonkeuken, voor € 7,50 p.p. Aanschuiven aan onze table d’hôte is ook mogelijk. Wij serveren een 3-gangen menu voor € 20,- p.p. inclusief wijn en koffie. Kindermenu tot 10 jaar € 10,-.

Alle Nederlandse schoolvakanties, met uitzondering van de voorjaarsvakantie, vallen onder het Hoogseizoen. Daarbuiten is ons Laagseizoen.

 

Reserverings aanvraag La Sirène

Deze gîte is het hele jaar door beschikbaar. In de zomermaanden alleen vanaf de zaterdag tot zaterdag, buiten het hoogseizoen kan het al vanaf 2 nachten.

WhatsApp chat