Onze Camping is geopend van 1 mei tot 1 oktober.

Vakantie vieren in je eigen tent. Schommelend in je hangmat, eindelijk dat boek uit lezen, terwijl de kinderen lekker spelen op de camping. Kinderen mogen helpen met het voeren van de dieren, kun je als ouder ook eens lekker uitslapen! 

De camping heeft 5 ruime en vrij te kiezen kampeerplaatsen. Er zijn voldoende bomen voor schaduwplekken en op verzoek vullen we een kinderbadje voor de kleintjes. Er is een volleybalveld, een overdekt terras, een pizzaoven, een barbecue en in de grote schuur een tafeltennis en tafelvoetbalspel. En voldoende pallets om een mooie hut te bouwen. 

Een keer per week organiseren we een pizza avond voor alle gasten waarbij iedereen z’n eigen pizza mag maken. Prijs voor deze pizzaparty, inclusief drankjes, salades, dessert en koffie € 17,50 p.p. en € 15,- voor kinderen tot 10 jaar.

Prijs voor een plek op de camping is € 7,50, voor kinderen tot 10 jaar rekenen we € 5,-. 

Elektriciteit is € 3,- per dag. In de grote schuur staat een koelkast voor gemeenschappelijk gebruik.

Hond mee in overleg, € 3,- per nacht. Honden mogen niet alleen gelaten worden op de camping.

Op verzoek serveren wij een boerenontbijt op het terras of in onze woonkeuken. Een boerenontbijt kost € 7,50.

Aanschuiven aan onze table d’hôte is ook mogelijk. We serveren een 3-gangenmenu voor € 20,- p.p. en een kindermenu (tot 10 jaar) voor € 10,-. Reserveren is aan te raden, tenminste een dag van tevoren.

           Reserveringsaanvraag sta-plaats Camping

WhatsApp chat