Onze kleine camping is geopend van 1 mei tot 1 oktober.

Vakantie vieren in je eigen tent. Eindelijk dat boek uit lezen in de hangmat, terwijl de kinderen veilig kunnen spelen. Ze mogen ook helpen met het voeren van de dieren, kun je als ouder eens lekker uitslapen!

De camping heeft vrij te kiezen kampeerplaatsen. Er zijn voldoende bomen voor schaduwplekken en op verzoek vullen we een kinderbadje voor de kleintjes. Er is een volleybalveld, een overdekt terras, een pizza-oven, een barbecue en in de grote schuur een tafeltennistafel en tafelvoetbal. Voor de kinderen is er ook een houten klim-glij- en schommeltoren en voldoende pallets om een eigen hut te bouwen. Rondom de grote paardenwei is een wandelpad met natuuropdrachten en uitkijktorens, kortom, voldoende om te ontdekken voor jong en oud!

Prijs voor een plek op de camping is € 7,50, voor kinderen tot 10 jaar rekenen we € 5,-. 

  • Elektriciteit is € 3,- per dag. In de grote schuur staat een koelkast voor gemeenschappelijk gebruik.
  • Hond mee in overleg, € 1,- per nacht. Honden mogen niet alleen gelaten worden op de camping.

Op verzoek, ten minste een dag van te voren, serveren wij een boerenontbijt op het terras of in onze woonkeuken. Een boerenontbijt kost € 7,50 p.p.

Een keer per week organiseren we een pizza avond voor alle gasten waarbij iedereen z’n eigen pizza mag maken. Prijs voor deze pizzaparty, inclusief drankjes, salades, dessert en koffie € 17,50 p.p. en € 15 voor kinderen tot 10 jaar.

Aanschuiven aan onze table d’hôte is ook mogelijk. We serveren een 3-gangenmenu voor € 20,- p.p. en een kindermenu (tot 10 jaar) voor € 10,-. Reserveren is aan te raden, tenminste een dag van tevoren.

Reserveringsaanvraag staplaats Camping