Logeren met 2 personen vanaf € 55,- p.n. (minimaal 2 nachten). La Sirène is een vakantiehuis (gîte) voor maximaal 6 personen, met een eigen tuin en terras op het oosten. Dit huis biedt veel ruimte en privacy met uitzicht over het coulissenlandschap.

Logeren met 2 personen vanaf € 55,- p.n. (minimaal 2 nachten). Le Cadran Solaire is een vakantiehuis (gîte) voor maximaal 4 personen met een eigen terras aan de zuidzijde en kijkt uit over de bloemen-moestuin.

Logeren met 2 personen vanaf € 55,- p.n. (minimaal 2 nachten). Onze Chambre d’hôte is een ruime 2 persoonskamer in onze boerderij met eigen sanitair en eigen opgang via de grote schuur.

Onze Logeerzolder, op voormalige hooizolder in de grote schuur, is geschikt voor maximaal 4 personen en heeft een tweepersoonsbed en een stapelbed, eigen wastafel en gemeenschappelijk sanitair beneden.

Voor al onze accommodaties geldt een extra toeristenbelasting 0.60 € p.p per nacht (boven de 18 jaar). Deze belasting zal aan het einde van elk verblijf worden afgerekend. Voor het seizoen 2020 is deze belasting opgeschort.