Gîte Le Cadran Solaire​

Deze rustieke gîte is geschikt voor 4 personen. De gîte heeft een eigen terras met uitzicht over de biologische (moes)tuin. De gîte heeft een open keuken met eettafel, zithoek en een houtkachel. Boven zijn 2 enkele bedden op de mezzanine en een tweepersoonskamer met tweepersoonsbed. En een aparte badkamer met douche, wc en wastafel. 

Dagprijs voor 2 personen in het laagseizoen vanaf € 55,- per nacht, min. 2 nachten. Vanaf € 350,- per week.

Weekprijs voor 2 personen in het hoogseizoen vanaf € 450,- per week (van zaterdag tot zaterdag).

Hond mee in overleg, € 1,- per nacht. Honden mogen niet alleen gelaten worden in de accommodatie.

Op verzoek serveren wij een boerenontbijt op het terras of in onze woonkeuken, voor € 5,- p.p. Aanschuiven aan onze table d’hôte is ook mogelijk. Wij serveren een 3-gangen menu voor € 20,- p.p., inclusief wijn en koffie. Kindermenu tot 10 jaar € 10,-.

Alle Nederlandse schoolvakanties, met uitzondering van de voorjaarsvakantie, vallen onder het Hoogseizoen. Daarbuiten geld het tarief voor het Laagseizoen.

Voor deze accommodatie geldt een extra toeristenbelasting van € 0,60 per persoon per nacht (boven de 18 jaar). Deze belasting zal aan het einde van elk verblijf worden afgerekend.

“Le Douvet” is Gite Le Cadran Solaire

 

Reserveringsaanvraag Le Cadran Solair

Deze gite is het hele jaar door beschikbaar. In de zomermaanden alleen van zaterdag tot zaterdag, daarbuiten kan het al vanaf 2 nachten.