Compleet ingerichte vouwwagen

Compleet ingerichte vouwwagen met grote voortent. Geen gesleep met kampeerspullen, lekker slapen op een matras in de vouwwagen, dus geen gebroken nachten! Eindelijk in alle rust dat boek uitlezen of luieren in de hangmat. Kinderen mogen iedere ochtend helpen met het voeren van de dieren. Er is voldoende ruimte om lekker te spelen. Er is een volleybalveld en in de grote schuur een tafeltennistafel en tafelvoetbalspel. Een klim-, glij- en schommeltoren en voldoende pallets om een eigen hut te bouwen. Verder is er een overdekt terras, een barbecue en een pizzaoven. Prijs voor deze vouwwagen met bungalowtent (voor maximaal 4 personen, inclusief beddengoed, camping-keukentje, elektriciteit en gebruik van koelkast in de grote schuur) prijs € 50,- per nacht, (minimaal 2 nachten) prijs per week € 300,- prijs voor twee weken € 550,-.

De vouwwagen is beschikbaar van half juni tot 1 september. Onze gîtes zijn wel het hele jaar door beschikbaar (verhuur vanaf 2 nachten).

Hond mee in overleg, € 1,- per nacht. Honden mogen niet alleen gelaten worden op de camping. 
Op verzoek, ten minste een dag van te voren, serveren we een boerenontbijt voor € 7,50 p.p.

Een keer per week organiseren we een pizza avond voor alle gasten waarbij iedereen z’n eigen pizza mag maken. Prijs voor deze pizzaparty inclusief drankjes, salades, dessert en koffie € 17,50 p.p. en € 15,- voor kinderen tot 10 jaar.

Aanschuiven aan onze table d’hôte is ook mogelijk. We serveren een 3-gangenmenu voor € 20,- p.p. en een kindermenu (tot 10 jaar) voor € 10,-. Reserveren is aan te raden, tenminste een dag van tevoren.

Reserveringsaanvraag bungalowtent