Cursusweek Keramiek​

zaterdag 4 tot zaterdag 11 september 2021

Samen met Elly Tourney van “Het Klein Atelier” is er een cursusweek Keramiek. In deze week wordt gewerkt met snelle (primitieve) stooktechnieken voor zowel beginners als gevorderden. Elly verzorgt al ruim 15 jaar keramiek cursussen en workshops in eigen atelier. Onder haar leiding weet zij de meest onervaren cursist te inspireren en te bewegen mooie objecten te creëren. Het is een geheel verzorgde cursusweek op basis van volpension, cursus en materialen (7 overnachtingen, 7 x ontbijt, 6 x lunch, 7 x diner) en inclusief toeristenbelasting.
Prijzen zijn inclusief cursus, accommodatie en volpension.

€ 575,- p.p. Camping (in eigen tent of caravan)
€ 650,- p.p. Gite of Logeerzolder
€ 675,- p.p. Chambre d’Hôte (tweepersoonskamer met eigen sanitair, (prijs op basis van 2 personen) )
Le Douvet beschikt over 2 tweepersoonskamers, een met eigen sanitair (Chambre d’hôte) de andere in de Gîte met gedeeld sanitair. Bij bezetting van een tweepersoonskamers door 1 persoon vragen we een eenpersoons-toeslag van € 100,-.

Niet deelnemende partners zijn ook welkom en krijgen korting op hier boven vermelde prijzen.

Minimaal aantal deelnemers 5 en maximaal 10 personen. Bij inschrijving van minder dan 5 cursisten twee maanden voor aanvang van de cursus, behouden we ons het recht voor de cursusweek te annuleren. Er zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing die op verzoek worden toegestuurd.

Voor aanvullende vragen en/of voorwaarden kun je ook contact opnemen met Elly Tourney tel: 06 37 19 35 08 of e-mail: elly@tourney.nl En kijk ook nog even op www.hetkleinatelier.nl 

Interesse in deze cursus? Neem contact met ons op!

5/5
Recensie Keramiek-week 2019: Dit was mijn eerste keramiekcursus waarbij de werkstukken in een week werden gemaakt, afgebakken en uitstraling kregen door verschillende raku technieken toe te passen. Elly is een ervaren keramiste met veel geduld. Een echte aanrader.
Marijke Brouwer
Cursist

Zaterdag; Aankomst vanaf 16:00 op Le Douvet en kennismaking met alle deelnemers, Elly, Joop en Cathelijne tijdens het welkomstdiner zaterdagavond.

Zondag t/m Dinsdag

Werkstukken maken; Vooral de ochtenden worden gebruikt om werkstukken te maken. Daarnaast is er voldoende tijd om te ontspannen en uitstapjes te maken. Een aanrader is de streekmarkt van Piegut Pluviers op woensdagochtend

Woensdag; Voorbereidingen treffen voor de Raku en de Obvara. Decoreren, polijsten, glazuren aanmaken e.d.

Donderdag en eventueel vrijdagochtend; Rakustoken en obvara techniek

Vrijdagmiddag/avond; Expositie, vernissage en afsluiting

Zaterdag; Na het ontbijt gaan we met een mooie werkstukken naar huis.